Wie ben ik?

Ik ben Heleen Hammink, chiropractor en eigenaar van Chiropractie Hammink. Voor ik begin 2013 mijn eigen praktijk startte heb ik bijna 3 jaar als chiropractor in een chiropractie praktijk in Emmen gewerkt. Ik heb mij hier kunnen ontwikkelen tot allround chiropractor met als specialisatie de behandeling van baby’s, kinderen en zwangere vrouwen.

In mijn loopbaan als chiropractor heb ik mij ontwikkeld in de chiropractische behandeling met zachtere technieken. Network Spinal Analysis is hier een van. Na mijn 5 jarige opleiding tot chiropractor heb ik hiervoor extra opleidingen gevolgd in Engeland en Italiƫ. Kijk op de pagina Chiropractie voor meer informatie over NSA.

Ook heb ik een extra opleiding gedaan in chiropractie voor dieren. Als dierchiropractor ligt mijn passie bij de behandeling van uiteenlopende klachten bij verschillende typen dieren. Ik vind het fascinerend te zien hoe goed dieren kunnen reageren op mijn chiropractische behandeling. Kijk op mijn website voor dierchiropractie voor meer informatie over behandeling van uw (huis)dier.

Kwaliteit van zorg staat in mijn praktijk hoog in het vaandel. Om dit te kunnen waarborgen worden er jaarlijks vele bijscholingen gevolgd waardoor ik u nog beter van dienst kan zijn.